Wanneer lopen ver lijkt,

is de oplossing dichtbij.

Wij zijn vakbekwame gediplomeerde Medisch pedicures aan de Laan van Meerdervoort 443 in Den Haag en lid van Provoet.

Wij staan ingeschreven bij het Kwaliteit Register Pedicures. De zorgverzekeraar raadpleegt dit register om te beoordelen of Uw behandeling door ons als gekwalificeerd Medisch pedicure in aanmerking komt voor vergoeding. wij voldoen  aan alle eisen die de verzekering stelt. Ook de rekeningen zijn voldoende gespecificeerd. 

Hebt u last van eelt, likdoorns of ingegroeide nagels, dan is het nu tijd voor u voeten. Uw voeten verdienen toch zeker beter !?!
Goede voetverzorging is een weldaad voor uw voeten.

Onze voeten hebben het zwaar te verduren. De hele dag dragen onze voeten het gewicht en brengen ons van hot naar her en dat ook nog in niet altijd goed zittende schoenen.

De medische noodzaak van goede voetzorg wordt groter. Voetproblemen hebben namelijk invloed op uw algehele gezondheid.
Bezoekt u voor de eerste keer een Medisch pedicure? Dan volgt er een volledige analyse, waarbij wordt gekeken naar de stand, huid en nagels van uw voeten.
Ook zullen wij vragen stellen over eventuele aandoeningen in het verleden. Op basis daarvan wordt in overleg met u een geschikte behandeling en de beste voetverzorging gekozen. Constateren wij problemen die buiten de behandelingsmogelijkheden liggen, dan wordt u doorverwezen naar een volgende discipline.

Het is heerlijk om weer te lopen zonder al die zeurende pijntjes van eelt, likdoorns of ingegroeide nagels.

Ook als u geen voetproblemen heeft, kunt u uw voeten laten behandelen door ons.
Wij verwijderen namelijk niet alleen eelt, likdoorns, maar ook cosmetische voetverzorging wordt bij ons aangeboden.

Zo is het ook mogelijk om uw nagels te laten laken met GelColor. Dit blijft 4 tot 6 weken zitten. Heeft u lelijke nagels?
Dan is het mogelijk om met Gel een nagelreparatie te maken. Daardoor ontstaat een aantrekkelijk uitziende kunstnagel.

Heeft u nog vragen, of kunt u bepaalde informatie niet op onze website vinden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Wij ontvangen u graag in onze praktijk.