Medewerkers

Onze specialisten


Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze medisch pedicures. Binnen deze profielen kunt u de verschillende agenda's bekijken om zo een afspraak maken bij uw behandelaar naar keuze.

Heeft de agenda van uw behandelaar naar keuze geen tijd of ruimte op de door u gewenste datum of tijd? Klik dan op de foto van een andere pedicure en kijk ook hier nog even in de agenda. Wellicht hebben zij wel plaats op de het door u gewenste moment.

0015_SDL (Small)-min.jpg

Diana Wierts

Medisch Pedicure

Met ruim 15 jaar ervaring is Diana in staat om de cliënt uitstekende voetzorg te geven, met een persoonlijke benadering. Diana vindt het belangrijk om de cliënten op hun gemak te stellen. Daarbij geeft Diana graag een volledige uitleg over de beha...

Lees verder
19 11 01 José 0031-min.jpg

Jose Lauwers

Medisch Pedicure

Mijn naam is José Lauwers en ben sinds 2012 medisch pedicure met extra specialisatie Medisch pedicure sport.

José Lauwers is aangesloten bij de Branche organisatie Provoet en Kwaliteitsregister Procert.

Bij José Lauwers staat een goe...

Lees verder
Optimized-leoniek.jpeg

Leoniek

Medewerkers

Mijn naam is Leoniek van der Ham - Brouwer. Ik ben geboren op 10 mei 1988 in Voorburg. Sinds 2020 ben ik afgestudeerd en werkzaam als pedicure, tevens ben ik aangesloten bij de erkende branche vereniging Provoet.

Naast mijn pedicure diploma...

Lees verder
20220424_191036.jpg

Figen Polat

Medewerkers

Ik ben Figen Polat moeder van twee kinderen van 13 en 10 jaar. Ben in opleiding tot Medische Pedicure en mag sinds kort deel uitmaken van dit prachtige team Centrum Medische Pedicures. Onze voetjes dragen ons jarenlang zonder dat we bewust zijn ho...

Lees verder
Afbeelding niet gevonden.

Open vacature

Wordt u onze nieuwe collega?

Neem een kijkje bij onze vacature!

Meer informatie