Teennagelreparatie/correctie

Beschrijving


Teennagelreparatie/correctie

Zodra het zomer wordt komen de open schoenen en teenslippers weer uit de kast. Niet iedereen is hier even blij mee. Wanneer men kampt met nagelaandoeningen stopt men de tenen het liefst ver weg in gesloten winterschoenen.

Heeft u hier al tijden last van en bent u het nu zat? Een bezoek aan centrum medisch pedicure is de eerste stap om van uw probleem af te komen. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een teennagelreparatie of correctie.

Een nagel die is losgelaten van het nagelbed is extra vatbaar voor schimmels en infecties. Een reparatie met gel kan de oplossing zijn.

De behandeling start met het frezen van de nagel. Daarna wordt de gel aangebracht. Aansluitend wordt de gel uitgehard onder een Led-lamp.

Na deze behandeling kunt u uw teenslippers weer te voorschijn halen want uw nagels zien er uit als nieuw.

Voor de slechte kapotte nagels gebruiken wij een opbouwgel van WILDE-PEDIQUE silver plus

Dit is een elastische 1-fase kunststof die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycotische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend. Let ook op de aanvullende producten zoals het speciale hechtmiddel Connex silver plus, de French gels alsook de elastische verzegelingsgel Wilde-Pediseal.


Gallerij