Ingegroeide Teennagel

Beschrijving


Ingegroeide Teennagel

Zorg voor een goede verzorging van uw voeten

Om uw voeten in top conditie te houden kunnen wij u helpen om een ingegroeide teennagel te voorkomen. In ons Centrum Medisch Pedicure in Den Haag is een ingegroeide teennagel zo verholpen. Hier kunt u een duidelijk overzicht vinden op welke manieren wij u kunnen helpen om te zorgen dat uw voeten in topconditie blijven!

Zorg dat u geen last krijgt van een ingegroeide teennagel. Bij Centrum Medisch Pedicure in Den haag bent u van harte welkom

Als het neerkomt op een ingegroeide teennagel dan is Centrum Medisch Pedicure in Den Haag de absolute top. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende behandelingen, zowel om medische redenen zoals een ingegroeide teennagel als op cosmetische gronden. Wij beschikken over de nodige diploma’s voor de behandeling van de diabetische voet, reuma, de oudere, verwaarloosde en sportvoet. Hoe dan ook, u bent bij ons zeker van kwaliteit. U bent van harte welkom en wij bieden een grote diversiteit aan behandelingen zoals:

Nagelcorrectie, French pedicure Pedicure basisbehandeling, Cosmetische voetbehandeling, Voetschimmel behandeling, Vilttherapie of Orthese

Wilt u graag geholpen worden door een prettige medisch pedicure praktijk met jarenlange ervaring op het gebied van voetverzorging in Den Haag dan is er maar één naam die u hoeft te onthouden en dat is Centrum Medisch Pedicure. U vindt ons in Den Haag aan de Laan van Meerdervoort 443. Mail met info@centrummedischpedicure.nl. Kijk op onze website voor contactinformatie. Ervaar zelf wat een perfecte voetverzorging voor u kan betekenen, preventief of bij voetklachten.